jakob hansen hjemmeside billede

Jakob Hansen

Partner

Det vigtigste for mig er mødet med mennesker. Det er i samarbejdet, vi skaber noget værdifuldt.

Jeg brænder for at hjælpe performere, ledere, teams og organisationer på tværs af sport, kunst og erhvervsliv med at udvikle sig og løfte sig til næste niveau – uden at brænde ud og uden at brænde fast. For at nå det næste niveau skal man ikke blot mestre sit fag, men også mestre sig selv på et mentalt og personligt plan. 

Jeg arbejder sammen med passionerede mennesker, der har erfaret, at det kræver en indsats at få flammen til at brænde rent.

Min forståelse af, hvad der skal til, for at mennesker kan præstere på en meningsfuld og bæredygtig måde, er formet af min tid som ledelsesudviklingskonsulent i det private, samt ti år i Team Danmark. I min tid i Team Danmark deltog jeg ved 5 OL og en række EM og VM som sportspsykologisk sparringspartner for en række af landets bedste atleter, landshold og landstrænere. Jeg har på nærmeste hold set, hvad der virker – og hvad der ikke gør –  for at få adgang til hele sit potentiale.

Nysgerrighed er en konstant kilde til at forstå, hvordan den menneskelige psyke fungerer under pres, hvad den er i stand til, og hvordan man som leder af performere må arbejde for at skabe virkelyst, mod og handlekraft. Jeg er nysgerrig på, hvad der driver dig!

De samarbejder, jeg indgår i, er mangfoldige og handler om ledelsessparring, talentudvikling, teamudvikling og individuel sparring med partnere fra store globale virksomheder, topspillere på Europa-touren, kunstnere og politikere.

Hvis du eller din organisation er åbne og har mod til at gå ind i det personlige arbejde, er jeg klar til at være din sparringspartner på din vej mod større selvindsigt, dømmekraft og handlekraft.

jakob hansen hjemmeside billede

Jakob Hansen

Partner

Efter OL i 2012 var jeg en af frontløberne på et paradigmeskifte i præstationspsykologien i Danmark. De nyeste tilgange til præstationspsykologi kan du læse om i bøgerne ”Præstér under pres” og ”Mindfulness & Acceptance In Sport”.

Bøger:

Podcast:

Mesterværkstedet – Mesterens Indre Liv