Mental styrke

 

Er du et ambitiøst menneske med noget på hjerte?

Lær at præstére under pres som OL-atleterne. 

 

 

Vil du lære at præstere som verdens bedste?

På 2 moduler af 2 dages varighed lærer du de præstationspsykologiske metoder og teknikker, som verdens bedste mestrer.

Primær underviser er Jakob Hansen, der har deltaget ved 5 OL som præstationspsykologisk konsulent.

Underviser og medfacilitator er performance coach Anders Søgaard, der til daglig coacher eliteatleter og erhvervsledere.

Vil du også blive bedre til at præstere, når det gælder?

Ambition og pres går hånd i hånd

Hvis du er passioneret og ambitiøs, kender du sikkert allerede fornemmelsen af nervøsitet, tvivl eller bekymring, der presser sig på, når du skal yde dit bedste i en vigtig situation. Og tankerne om, hvorvidt du kan levere på højt niveau kommer, når det virkelig gælder.

Ambition og pres hænger uadskilleligt sammen. De er som to sider af samme mønt. Og hvis du vil have den ene side af mønten (målet og glæden), så må du også  acceptere den anden side (tvivlen og bekymringen).

De svære følelser er naturlige. Det er hjernens trusselssystem, der går i gang og sætter dig i kamp eller flugt tilstand. Hvis du ikke har lært at tackle det, kan du blive overmandet og handle følelsesstyret, når du står overfor vigtige opgaver.

Mental styrke er at handle i tråd med det, der er vigtigt, samt de værdier, du gerne vil stå for, også når du mærker pres. 

Åbent hold

Lær metoderne og teknikkerne til at udvikle mental styrke

Efter OL har vi i doubleyou fået mange henvendelser fra mennesker, der genkender det at stå i pres-situationer, og derfor gerne vil lære de metoder, som verdensklasseatleterne benytter.

Derfor ønsker vi at tilbyde dig muligheden for at lære netop det, som verdensklasseatleterne lærer, når det gælder om at præstere under pres. Vi har sammensat et kursus i Mental Styrke, med henblik på at du, sammen med mennesker på tværs af præstationsbrancher, kan skabe din personlige performance-filosofi og gameplan til de situationer, hvor du har allermest på hjertet, og noget vigtigt er på spil.

Når du skal præstere, stiller du dig på ”scenen” og stiller dig selv til skue.  Det er på mange måder en sårbar situation, hvor der åbnes et mulighedsrum, hvor ting kan gå godt eller skidt. Spænding og ubehag dukker op og kan gøre det svært at få det bedste frem. På kurset lærer du, hvordan du kan tackle det rent mentalt.

Om du er leder, foredragsholder, komiker, skuespiller, sanger, atlet, astronaut eller noget helt andet, så er mekanismerne de samme. Du vil komme til at arbejde med dig selv samtidig med, at du kan videndele og hente inspiration i mødet med andre ambitiøse mennesker.

Derudover har vi fokus på, hvordan du kan skabe en langtidsholdbar tilgang til dig selv som performer, gennem genopladning og livsbalance, så du kan præstere ikke bare en gang men gentagne gange.

Forløbets opbygning

Forløbets opbygning

Modul 1 : Kunsten at præstere under pres med mental styrke

Dig selv som menneske og performer

Modul 1

Modul 2 : Kunsten at brænde igennem uden at brænde ud

Din balance, langtidsholdbarhed og performance filosofi

Modul 2

Det lærer du

  • At forstå din egen psykologi under pres
  • At navigere og præstere under pres
  • At være nærværende og mentalt stærk
  • At brænde igennem uden at brænde ud
  • At lade op, og finde balance
  • At definere din performance-filosofi

Vi har gjort det før

Vi er specialiserede i at hjælpe performere med at tage vejen mod toppen på en langtidsholdbar måde. På tværs af erhverv, sport og kultur hjælper vi de mest ambitiøse og passionerede ledere, talenter, verdensklasseatleter og performere til at få fuld adgang til deres potentiale for livet.

Emily Kristine Pedersen

Professionel golfspiller, Vandt i 2020 tre turneringer på Europa Touren i træk. Første spiller til at gøre det i 31 år. 5. plads ved OL.
Jeg har lært at have mine egne værdier og mig selv med, både i sport og i mit privatliv og i alle de forskellige relationer jeg har. Det har været enormt vigtig for mig personligt, min evne til at træne på højeste niveau og på mine resultater.

Mark O. Madsen

Græsk-romersk bryder, Olympisk sølvmedalje (2016), 3x sølvmedalje ved VM. Nu MMA-fighter på vej mod toppen.
Gennem min karriere har jeg lært at acceptere svære følelser i svære situationer, og stadig være i stand til at træffe modige valg, bevæge sig fremad og forblive tro mod mig selv på en vej der har været fuld af bump, men alligevel har været udfordrende og meningsfuld. 

Simon Talbott

Stand-up komiker
Jeg har dykket endnu mere ned i, hvem jeg er, og hvorfor jeg gør ting, så jeg kan præsterer bedre på et konstant niveau på alle fronter. Stand-up er meget psykisk krævende, og jeg har ændret den måde, jeg ser på min præstation og nervøsitet. Jeg føler, jeg kan producere bedre og mere materiale, med bedre mentalt overskud.

Jonathan Groth

Bordtennisspiller – EM guld og EM sølv i double, EM sølv for hold. Dobbelt OL-deltager.
Vores samarbejde har hjulpet mig med at kunne præstere på 100 procent i alle situationer og hjulpet mig med at sætte klare mål for min udvikling og min karriere.

Mathias Boe

Badmintonspiller, OL-sølvvinder, VM-sølvvinder, VM-guld for hold, Vinder All England + flere super series turneringer, tidligere nr. 1 på verdensranglisten.
Sport på højeste niveau bliver ofte afgjort på den mentale plan, så derfor er det ligeså vigtigt, som alt andet træning. Jakob og jeg har arbejdet sammen lige siden jeg kom i den absolutte verdens top i 2010, og været en vigtig del af mit team.

Lærke Corfix

Upcoming singer/songwriter.
Det var utroligt brugbart og jeg oplevede efterfølgende at have en forrygende koncert med nye strategier og muligheder, men vigtigst af alt – en tilstedeværelse i oplevelsen- med egen værdier på plads. En øjenåbner af kaliber, selvom det kan lyde simpelt.

Undervisere

Jakob Hansen

Partner @ doubleyou
Præstationspsykologisk konsulent

Jakob Hansen

Jakob har deltaget ved 5 OL som sportspsykologisk sparringspartner for en række af landets bedste atleter, landshold og landstrænere. Han er medforfatter til fem bøger om ledelse, sports- og præstationspsykologi.

Fra 2008-2018 var Jakob ansat i Team Danmark. Han har på nærmeste hold set, hvad der virker – og hvad der ikke gør – for mentalt at få adgang til hele sit potentiale.

Jakob er partner i doubleyou, og er i dag stadig tilknyttet Team Danmark som ekstern konsulent og landsholdet i golf.

De samarbejder, Jakob indgår i, er mangfoldige og handler om ledelsessparring, talentudvikling, kultur- og teamudvikling og individuel sparring med ledere, topspillere på Europa-touren, skuespillere, komikere, sangere og politikere.

Jakob bliver jævnligt brugt som præstationspsykologisk ekspert i medierne, og er podcast vært på ”Mesterens Indre Liv”.

Jakob er gift og far til to teenagere.

 

Anders Søgaard

Partner @ doubleyou
Performance coach

Anders Søgaard

Anders er tidligere elite-atlet og har beskæftiget sig med den mentale side af præstationer i cirka 30 år, både som sportsudøver og som leder i erhvervslivet.

Igennem sin erhvervskarriere har Anders anvendt metoder og teknikker fra præstationspsykologien med et særligt fokus på at skabe hold-præstationer og evnen til at håndtere både medgang og modgang.

Anders er partner i doubleyou, og arbejder i dag hovedsagligt som facilitator af team-processer i erhvervslivet og elite idrætsklubber.

Han er performance coach for elite-atleter og erhvervsledere.

Anders er herudover en erfaren underviser og har en særlig interesse i den rolle filosofi kan spille i vores selv-forståelse og vores verdens-forståelse, når vi skal se på os selv som performere i en kompleks verden.

Anders er gift og far til fire. 

Bøger

Bøger

Podcast

Viden - hvor du kan læse eller høre mere

Ekspertinterviews i forbindelse med OL

Det praktiske

Din investering ud over din tid, energi og fokus

17900 kr. + moms

 

Beløbet dækker undervisning, forplejning og bøgerne:

  • Præstér under pres – guide til mental styrke
  • Ubehag – et nyt syn på præstation
 

Datoer

Datoerne for næste hold er ikke fastsat endnu. Skriv en mail til jakob@doubleyou-partners.com for at skrive dig på venteliste, så hører du fra os. 

 

Tidspunkt på dagen

Kl. 9-16 alle dage

Sted

Færøernes Hus
Vesterbrogade 17A
1620 København

 

Tilmelding

Skriv en mail til:


Tilmeldingsfrist: Datoer for næste hold er ikke lagt fast endnu.


Hold størrelse

For at sikre maksimalt udbytte, er der højest 24 deltagere på et hold.
Hvis du tilmelder dig, og der er udsolgt, kan du skrive dig på venteliste. Så kontakter vi dig, hvis der kommer afbud.

Spørgsmål kan rettes til

Jakob Hansen
Mail: jakob@doubleyou-partners.com
Telefon: +45 21 14 28 88

Anders Søgaard
Mail: anders@doubleyou-partners.com
Telefon: +45 29 99 27 28

Har du spørgsmål?

Download
uddannelses pdf