Anders Hjemmeside billede

Anders Søgaard

Partner

Jeg er en håndværker. En håndværker der elsker præstationskultur. Jeg elsker at være i miljøer, hvor ambitiøse og dygtige mennesker omsætter idéer til handling.

Jeg er vokset op i en elitesports kultur siden jeg var 14 år gammel. Det præger både mit livssyn og min måde at arbejde på. Klarhed i ambitioner, målrettethed i udførelsen, respekt for fællesskabet og individerne i det, viljen til at erkende fejl og tilpasse sig. Det er min erfaring, at alt dette er væsentlige ingredienser i at udvikle sig indenfor ”high performance”. Uanset om vi taler om individer, teams eller organisationer. Og jeg er så heldig at have erfaring med at arbejde på alle disse niveauer. Det var også gennem elitesporten, at min interesse for præstationspsykologien opstod for over 30 år siden.

Udover elitesporten har jeg tilbragt mere end 25 år i forskellige lederroller, fra team-leder til C-level, heraf godt 5 år som konsulent. I alle disse år har den røde tråd i mit arbejde været at omsætte tanke til handling.  Både i form af strategiudvikling, team-opbygning, ledelsessparring og praktisk implementering af projekter. Et eksempel på det er, at jeg i de senere år har været tilknyttet som performanceansvarlig i en international agentvirksomhed for nogle af verdens dygtigste konsulenter indenfor det digitale område.

Jeg ser mig selv som Håndværkeren. Jeg kan fint assistere i strategi-design og jeg forstår vigtigheden af at have klare og implementérbare strategier. Men jeg oplever at mange dygtige ledere er fuldt ud kompetente på det område. Der hvor jeg bidrager mest er i at hjælpe med at omsætte strategien til handling. Det er ofte her der er brug for hjælp. Hjælp til at omsætte tanker til handling. Planlægning, ledersparring og eksekvering er mine personlige styrker.

Anders Hjemmeside billede

Anders Søgaard

Partner

Jeg har dyb respekt for alle de ambitiøse mennesker jeg har arbejdet med og er ydmyg om min egen rolle i de præstationsmiljøer jeg har været en del af. Det er altid en hold-indsats.

Skulle du være mere interesseret i hvilke typer af projekter jeg arbejder på, så vil jeg elske at fortælle om det over en kop kaffe, fordi jeg mener, at projekterne og kunderne fortjener at blive beskrevet med de nuancer og besværligheder de indeholder.