Profil billede tekst_Mikkel Albertsen

Mikkel Albertsen

Partner

”Du er egentlig ikke særlig psykologagtig, Mikkel.”

Sådan har en del samarbejdspartnere sagt til mig gennem tiden. Man kunne synes, det er lidt ærgerligt, når nu jeg er universitetsuddannet, autoriseret psykolog med næsten 20 års erfaring. Men jeg bliver altid glad og tager det som et kompliment, fordi jeg tror på at mine kunder værdsætter… 

… når jeg udfordrer, driller, støtter og gerne giver personlige råd og konkrete anbefalinger, som rækker ud over min psykologfaglighed.

… når min forretningsforståelse og mange år i erhvervslivet går hånd i hånd med min værktøjskasse af psykologiske metoder og modeller.

… når jeg afmystificerer psykologiske teorier og holder fokus på det, der skaber konkrete resultater i hverdagen.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at finde nye veje til at leve et ambitiøst liv, der hænger ordentligt sammen. Det kan være dig, hvis lederhjerte banker for at skabe større gnist, mod og eksekveringskraft i dit team. Dig, der sidder fast i en følelse af hamsterhjul og længes efter at opleve mere overskud og frihed i livet. Dig, der som erfaren topleder ønsker at arbejde med dit lederskab, fordi du ved, at mennesker følger adfærd og ikke glitrede strategier.

Jeg er nysgerrig på din virkelighed, og hvad der skal til, for at du, dit team eller organisation kan rykke jer til næste niveau.

Min tilgang til at arbejde med talenter, ledere og organisationer er i høj grad formet af min tid i virksomheder som Nordea, Saxo Bank og Novozymes. Her har jeg været betroet rådgiver for topledelsen, men også samarbejdet med sælgere i slips og jakkesæt, forskere i hvide laboratorier og operatører i blå kedeldragter. Opgaverne og geografien har været mangfoldige. Jeg har f.eks. i en årrække været med til at lave organisationsudvikling på alle niveauer i det meste af Europa og i lande som Indien, USA og Kina, og har siddet som medlem af både operationelle teams og globale, strategiske ledergrupper.

Profil billede tekst_Mikkel Albertsen

Mikkel Albertsen

Partner

Som klinisk psykolog hjælper jeg også private klienter. Her arbejder jeg bl.a. kropsterapeutisk og inddrager metoder med fokus på åndedræt, kropsbevidsthed, meditation og andet. Jeg oplever, at min brede og udogmatiske viden om tilgange, der ligger udenfor traditionel præstations- og erhvervspsykologi, ofte kan inspirere og åbne for nye vinkler – også for high performere, ledere og teams, som er klar til at tage det næste skridt.