Merete Eldrup

Merete Eldrup er gæst i denne episode. Merete er bestyrelsesformand i Nykredit, Rockwool fonden og for Københavns universitet, og bestyrelsesmedlem i en række andre organisationer. Hun var direktør for TV stationen TV2 i 11 år, fra 2007 til 2019, hvor hun vendte et stort underskud og skabte en veldrevet forretning. Men det der fangede os lige så meget er, at da Merete meddelte sin afgang fra TV2 gik tillidsfolk i medierne og på vegne af de ansatte delte med offentligheden, hvor meget de havde holdt af Merete som leder. Det er ikke ofte man ser det, og slet ikke oven på en turnaround proces. Vi taler med Merete om hvad tillid består af, om at håndtere sin karakters særlige styrker og ulemper, og om at tøjle trangen til altid at have ret og den konkurrencebegejstring det er udtryk for, for at støtte andres performance.

Værter: Jakob Hansen og Rasmus Møller partnere i DoubleYou.

Thomas Poulsen

Thomas Poulsen er landstræner i roning. Han er selv tidligere roer og var med til at starte den legendariske guldfirer, der vandt han OL guld i 1996 i Atlanta og der er flere VM medaljer på CV’et.
En skade satte en stopper for Thomas aktive karriere, hvorefter han blev landstræner. Som landstræner førte han Mads Rasmussen og Rasmus Quist til OL guld i 2012 i London, men selvom samarbejdet gav resultater var arbejdet med de ambitiøse roere også konfliktfyldt. Det var et samarbejde mellem to roere og en træner, der hver især troede meget på sig selv, og havde klare holdninger til tingene så når tingene ikke gik helt så hurtigt, så kunne det slå gnister.
Thomas blev i 2013 fyret som landsholdstræner, da han og sportchefen ikke var enige om kursen. I 2018 vendte han dog tilbage på rolandsholdet som landstræner og har været det siden. Velkommen til en samtale med Thomas om hans erfaringer og læring gennem livet fra overgangen fra topatlet til landstræner i to omgange.

Værter: Jakob Hansen og Rasmus Møller partnere i DoubleYou.

Mia Wagner

Mia Wagner er Direktør i Freeway koncernen, der investerer i iværksætteri og står bag flere webbaserede firmaer. Udover rollen som CEO, har Mia en række bestyrelsesposter, og så kender vi hende fra Løvens Hule, som den stærke løvinde i midten.

I episoden fortæller Mia om hvordan hun gennem hele sit liv har arbejdet med at udvikle sig og blive klogere på sig selv og sin egen mestring. Undervejs kommer hun ind på hvordan hun gik fra at være ramt af stress og følelsen af ikke at være god nok til at kunne distancere sig selv fra hendes præstationer og hvile i sig selv som menneske blandt andet hjulpet på vej af en større venlighed overfor sig selv. Hun fortæller også hvordan hendes egne værdier og overbevisninger kommer til udtryk i hendes ledelse.

Værter: Jakob Hansen og Rasmus Møller partnere i DoubleYou.

Simon Talbot

Simon Talbott er stand-up komiker, har lavet fire one-man-shows, har været med i en række underholdnings-tvprogrammer, og arbejder på at slå igennem på den internationale scene, hvilket har ført ham til London og Los Angeles. Et af målene er at få udgivet et engelsk one-man-show på Netflix.
I episoden taler vi med Simon om hans to største drivkrafter, at give grinet, samt at udleve sin kreative side, hvor han udvikler sig og skaber nyt. Det sidste kræver, at han går ind i det ukendte, hvilket medfører en sårbarhed og en nervøsitet, når han skal prøve nyt materiale overfor publikum. Han ved, at udviklingen sker her, men hvor meget pres kan han som menneske holde til uden at blive stresset eller brænde ud.

Værter: Jakob Hansen og Rasmus Møller partnere i DoubleYou.

William Kvist

William Kvist er tidligere professionel fodboldspiller med mere end 40 landskampe, nu er han bestyrelsesmedlem i underholdningskoncernen FCK og rådgiver for DBUs fodboldlandshold. I podcasten taler vi om hvordan man lykkes med at have sig selv med, i den fodboldverden William kalder ”bæstet”, i sin biografi: Jagten på Frihed. Fra tidligt i karrieren har William fundet samarbejdspartnere han kunne sparre med, for løbende at kunne vurdere: Hvad gør det ved mig? Hvad gør jeg ved det? Disse spørgsmål tager vi op i podcasten og taler om, hvordan han bruger sine erfaringer fra sporten i sin nye karriere som bestyrelsesmedlem og som familiefar.

Værter: Jakob Hansen og Rasmus Møller – Partnere i DoubleYou.

Jens Moberg

Jens Winther Moberg har været leder, det meste af sit liv. I dag er han bestyrelsesformand i Grundfoss og bestyrelsesmedlem i en række andre virksomheder. Jens er tidligere CEO i microsoft danmark, og har været øverste chef for USA microsoft salgsdivision som den første ikke-amerikaner nogensinde – en enhed på 5000 mennesker, og så har han været CEO i betterplace.
Han er forfatter til bøgerne ”Rettidig omsorg”, ”Personlig vækst”, ”Mission Ledelse” og ”Min CEO cookbook”.
Jens præsenterer sig selv som ægtemand, far, søn, bror, ven, samfundsborger, kollega, leder og humanist, og så leder han udfra et lederskabsløfte som han selv kalder Humanistisk Toppræstation.

Værter: Jakob Hansen og Rasmus Møller – Partnere i DoubleYou.

Pia Søltoft

Pia Søltoft er sognepræst, ph.d og ekspert i at formidle og oversætte Kirkegaard til en nutidig forståelse, hvilket hun har skrevet flere bøger om og holder foredrag om. Pia laver desuden lederforløb på CBS ud fra Kirkegaards tanker. Pia er en mester i at gøre Kirkegaards tekster relevante, tilgængelige og meningsfulde, og bruger filosofien til at pirke til lederes tanker.

Værter: Rasmus Møller og Jakob Hansen, partnere i DoubleYou.

Jonatan Spang

Jonatan Spang er vært på Tæt på Sandheden, skuespiller, komiker og tidligere teaterdirektør på Nørrebro Teater. I denne episode går vi tæt på Jonatans mange forskellige drivkrafter både de frugtbare og de knap så frugtbare. Jonatan giver et gavmildt og ærligt indblik i, hvornår han mærker pres, samt de reaktioner, dels når han ikke når at opdage, at han er presset, og dels, når han når at registrere at der er noget på spil for ham. Til sidst kan du høre, hvad Jonatan gør for at kunne præstere bæredygtigt for livet.

Værter: Rasmus Møller og Jakob Hansen, partnere i DoubleYou.

Jan Ø. Jørgensen

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen er vores gæst i denne episode. Vi taler om de indsigter den erfarne eliteatlet har fået om sig selv som menneske i arbejdet med at nå verdenstoppen. Jan Ø. omtales af nogen som en følsom spiller og vi undersøger hvilke styrker der er i sårbarhed i et benhårdt konkurrencemiljø. Og så deler Jan hemmeligheden om hvad en motorcykelklub gør for balance i livet.
Værter: Rasmus Møller og Jakob Hansen, partnere i DoubleYou.

Mark O. Madsen

.Danmarks mest vindende bryder nogensinde Mark O. Madsen er gæst. Hvilke drivkræfter ligger bag hans usædvanlige karriere og hvorfor skiftede han disciplin til kampsporten MMA? Hvordan har Mark arbejdet sig op i verdens største forbund UFC, et skifte der gjorde ham til iværksætter og forretningsmand? Hør også om balancen mellem elitesport og familieliv og ikke mindst hvordan man mentalt håndterer at stå i et bur mod en kæmper hvis eneste formål det er at slå dig i gulvet.

Værter: Rasmus Møller og Jakob Hansen, partnere i DoubleYou.

Prolog: Mesterens Indre Liv

En mester, skal ikke blot mestre sit fag, men også sig selv og sin egen psykologi. Hvorfor egentlig? De to værter indleder serien ”Mesterværkstedet – Mesterens Indre Liv” med fortællinger om deres vej ind i arbejdet med performere på højeste niveau på tværs af brancher. Sammen dykker værterne ned i et paradigmeskifte i psykologien bagved at blive en ”Mester”, samt rammesætter podcastserien og samtalerne med de forskellige mestre.