Profil billede tekst_Ida Thyrring

Ida Thyrring

Partner

Som sociolog har jeg flere års erfaring med mennesker og organisationer i udvikling. Jeg elsker at arbejde med ambitiøse personer, der har mod på livet, ikke er bange for at tage en udfordring op, og som tør kigge indad.

Mit hjerte banker for at forstå betydningen af en organisations sociale grammatik.

Med udgangspunkt i socialvidenskabelige kvalitative metoder drives jeg af at få indsigt i, hvilke elementer i organisationens kultur, der både muliggør, men også begrænser den ønskede adfærd.  

For mig ligger guldet begravet i at forstå organisationens delte, men ofte ikke italesatte antagelser om, hvad der er muligt og ikke muligt. Det er netop disse antagelser, der giver indsigt i det, der skal udfordres og eventuelt brydes med i opbygningen af en sund og stærk præstationskultur.

Det samme er på spil, når jeg coacher individuelt. Jeg drives af nysgerrigt at undersøge, hvilke forhindrende overbevisninger og selvfølgeliggjorte sandheder, der bremser den enkelte i at gå efter det, han eller hun virkelig ønsker.

Det teoretiske afsæt for mit arbejde er klassisk sociologisk tænkning kombineret med procesoptimering, adfærdsdesign og organisationsudvikling samt ACT (acceptance and commitment therapy) og nyere præstationspsykologi.

Især ACT og adfærdsdesign optager mig så meget, at jeg har startet podcasten:

”Mindre hvad, mere hvorfor” 

Mindre hvad, mere hvorfor er en podcast om mening, mindset og motivation.

Profil billede tekst_Ida Thyrring

Ida Thyrring

Partner

En podcast, hvor jeg sammen med min co-host formidler forskellige tilgange til at være nysgerrig på ens egen vaner, tanker og handlemønstre. Vi snakker værktøjer og redskaber, som lytteren vil kunne anvende til at blive klogere på egen inderside og leve det liv, han eller hun virkelig gerne vil.

Du er velkommen til at kontakte mig – jeg udveksler meget gerne erfaringer over en kop kaffe.