DoubleYou har gennem mere end 10 år specialiseret sig i at arbejde med elitesport i Danmark og udlandet. Det gælder både atleter, trænere, sportslig ledelse og strategisk klubudvikling. Vores målestok er at ændre adfærden reelt og opnå faktiske resultater – derfor arbejder vi udelukkende i lange forløb. Eksempelvis har vi for Team Danmark udviklet en fireårig uddannelse for sportschefer fra OL-forbundene.

Vi hjælper:

  • Elitesportsfolk, som har nået vigtige mål og nu vil sætte nye, eller som er på vej mod ambitiøse mål – men som fornemmer, at de ikke har fat i det fulde potentiale og derfor har brug for friske øjne udefra.
  • High-performance-teams, som har nået vigtige mål og nu vil sætte nye, eller som fornemmer, at de ikke har fat i teamets fulde potentiale og derfor har brug for friske øjne udefra.
  • Erfarne trænere og ledere, som ønsker at flytte deres atleter, hold eller organisation i en ny retning eller at booste et teams implementering af en plan og har brug for et frirum, hvor ideer kan afprøves og kvalificeres.

Tilgang:

  • Individuelle forløb baseret på vores human performance-model.
  • Længere forløb med hold og teams, hvor teamet skaber en samlet praksis, og hvor der udvikles en fælles ledelseskultur med et fælles sprog omkring teamets hovedopgaver.
  • Strategisk udvikling af organisationen baseret på business driven action-learning, hvor samarbejdet bygges op omkring de opgaver, organisationen er skabt for at løse.

Vil du høre mere?
christian@doubleyou-partners.com eller +45 6170 9101.